POEMA ABSENT A SANT PAU DE SEGÙRIES

Aquesta poesia, “ADÉU”, forma part del poemari del projecte Camí, corredor expositiu que, des d’un punt de vista artístic, intenta suscitar la reflexió sobre la reculada republicana del 39. Sis poemes, un per a cada poble del recorregut, que estan exposats a aparadors dels sis pobles i que hom pot aconseguir impresos al final de trajecte, a l’oficina de turisme de Prats de Molló.Aquest poema però, no el busqueu, no el trobareu. Aquest poema hauria de ser exhibit a les vidrieres del Restaurant Can Baral•la de Sant Pau de Seguries, però dos dies després de ser exposat va desaparèixer després d’una “operació de neteja” i llençat a les escombraries.
Estem parlant d’un poema de quasi un metre quadrat, el que exclou   un descuit i el fa  difícilment reposable.
I ja sabeu que en una prestesa baralla entre la poesia i el neteja vidres només la intel•ligència té el poder  de decantar la balança, i en aquest cas…..

One Comment

  1. Posted Juliol 10, 2008 at 3:43 pm | Permalink

    He visitat Sant Pau. I, con ‘turista’, mai m’hagués semblat que algun nadiu fos tan… (i li podeu posar l’adjectiu que us passe pel cap). Me’ls imaginava -a totes i tots- ‘habitants’ del segle XXI.


Publica un comentari

Required fields are marked *
*
*

A %d bloguers els agrada això: